EVERGREEN Vivid Tail – un vierme cu o coada ceva mai speciala

EVERGREEN Vivid Tail – un vierme cu o coada ceva mai speciala

 

Plasticele japoneze sunt de peste trei decenii printre preferintele pescarilor la nivel mondial, iar cele produse de catre EverGreen sunt si ele luate in calcul. Vivid Tail este unul dintre ele, un model pe care ar trebui sa-l incercati fara ezitare.

Vivid Tail este creatia unui apreciat pescar japonez, dar si un creator de calibru in zona nalucilor, Toshifumi Kikumoto, care a creat un shad in forma de vierme despre care se spune ca este un mic "revolutionar" in domeniu, fiind inclus in categoria E.G. Pro Design Worm. Intra in categoria nalucilor fabricate din materiale de calitate, totul fiind de factura ecologica. Pe langa forma corpului bine proportionata de luat in seama este coada asimetrica plata, care produce vibratii si se activeaza imediat. Este tipul de naluca ce poate fi pescuita cu diferite tehnici, inclusiv cu montura drop-shot.

Vivid Tail contine o combinatie de arome de sare si usturoi, combinatie excelenta pentru multi rapitori, inclusiv cei marini, pentru aceasta naluca poate fi pescuita atat in ape dulci, cat si sarate. Este de dat cu el la salau, stiuca si biban si mai trebuie sa stiti ca naluca are lungimea de 7,6 cm, cantareste aproximativ 3 grame, iar in plic se gasesc 8 bucati. Gama de culori este mai mult decat onorabila, producatorul fiind in stadiul de a mai oferi intr-un viitor apropiat alte cateva culori in plus.

Pentru achizitia Evergreen Vivid Tail va recomandam sa incercati AICI