EverGreen Royal Flash – articulatii multiple pentru stiuci mari

EverGreen Royal Flash – articulatii multiple pentru stiuci mari

 

Un alt inamic al stiucii este, fara nicio indoiala, Royal Flash, model conceput si realizat de catre compania japoneza EverGreen International.

Aflat in gama Combat Lures, modelul Royal Flash este un swimbait articulat, chiar bine articulat, este construit dintr-un plastic ABS de cea mai buna calitate, avand sistemele de prindere foarte solide. Corpul este divizat in cinci parti, dar inotatoarea caudala nu este clasica, ci pur si simplu, retezata. In timpul recuperarii, partiile corpului se misca natural, totul este extrem de flexibil, si cu cat mariti viteza de recuperare, miscariile nalucii sunt mai haotice precum a unei momeli panicate. De asemenea, producatorul recomanda sa pescuiti acest vobler cu recuperare liniara si stopari periodice, ba chiar sa lasati naluca sa pluteasca in deriva, dar puteti sa aveti si viteze de recuperare diferite.

EverGreen Royal Flash este echipat cu doua ancore extrem de ascutite, are ochi 3D, o barbeta solida si mai trebuie sa stiti ca este o naluca floating, are lungimea de 16 cm, cantareste 60 grame si se scufunda pana la adancimea de 30 cm. Ca sa o puteti pescui in siguranta, trebuie sa aveti un echipament heavy, unde firul sa sa incadreze intre 20 si 30lb. Gama de culori este mai mult decat suficienta, cu cateva combinatii ceva mai speciale, iar destinatia nalucii este clar in zona stiucii. Retineti ca acest model este oferit si intr-o varianta mai mica si are denumirea Royal Flash Jr.


Pentru achizitia EverGreen Royal Flash va recomandam sa incercati AICI