Evergreen Marvie 70 – un scufundator redutabil

Evergreen Marvie 70 – un scufundator redutabil

 

Un vobler construit de celebra companie japoneza Evergreen a fost apreciat de catre pescarii ce vizeaza apele sarate, dar el poate fi folosit la fel de bine si in apele dulci. Este vorba despre Marvie, model realizat in mai multe dimensiuni, cel de 7 cm fiind printre cele mai cautate.

Marvie 70 este un vobler de tip crankbait, cu o forma aerodinamica si aplatizata (datorita densitatii mare a materialului plastic folosit), nu are barbeta si este garnisit cu o aripioara dorsala striata, care ofera stabilitate nalucii in timpul recuperarii. Marvie produce vibratii intense, si, fiind o naluca sinking, acopera o mare cantitate de apa. Constructia realizata de catre Evergreen face ca acest vobler sa fie printre cele mai castabile naluci si poate fi pescuit cu majoritatea tehnicilor, fiind stabil atat la viteze mici, cat si la viteze mari de recuperare, dar este ok si in apele unde curentii sunt mai puternici.

Voblerul are lungimea de 7 cm, cantareste 15 grame si este echipat cu doua ancore Stinger ST-46, ambele numarul 8, ambele puse pe inele numarul 3. Din punct de vedere vizual, Marvie 70 arata foarte bine, este oferita intr-o gama generoasa de combinatii de culori si foarte important de stiut, este ca, pe intreg corpul, este aplicata o folie 3D, care ii ofera o "stralucire" aparte.

Ochii sunt tot in format 3D, iar, per total, Marvie este tipul de vobler care este bun de atac, nu face zgomot, dar produce vibratii de atractie pentru orice rapitor. Cu toate ca a fost prevazut sa aiba eficacitate la pestii marini, Marvie se preteaza perfect si-n apele noastre la pescuitul salaului si in unele cazuri, la stiuca si biban.

Evergreen Marvie este realizat in mai multe dimensiuni - varianta 50 (5cm cu greutatea de 6 grame) si varianta 90 (9cm cu greutatea de 27 grame).

Pentru achizitia Evergreen Marvie 70 va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Evergreen AICI