Evergreen Little Max – o cicada cu 4 actiuni diferite

Evergreen Little Max – o cicada cu 4 actiuni diferite

 

O cicada japoneza este de luat in calcul oricand, atat pentru performantele sale, cat si pentru partea estetica, iar modelul Little Max produs de Evergreen este un bun exemplu. Cicada este tipul de naluca ce poate fi pescuita pe parcursul intregului an, chiar si in cele mai reci perioade.

Little Max are un format clasic, este construit cu materiale de calitate si, spre deosebire de alte naluci de gen, ofera cate ceva in plus. De obicei, majoritatea cicadelor au doua sau trei gauri de prindere, dar Little Max are patru. Astfel, aveti patru variante de a atasa agrafa in ce ochi doriti, fiecare oferind actiuni diferite. La aceasta naluca ies in evidenta vibratiile puternice, dar si oscilatiile, indiferent de viteza de recuperare, iar forma aerodinamica face ca naluca sa fie aruncata la distante mari.

Fiind o naluca de tip sinking, poate fi pescuita la ce adancimi doriti, iar faptul ca este armata cu doua carlige duble, este un mic avantaj, pentru ca veti avea sanse reduse de a agata naluca. Ochii 3D, numeroasele combinatii de culori si calitatea vopselurilor sunt alte mici atuuri oferite de Evergreen in atragerea rapitorilor. Little Max este realizat in trei dimensiuni - 58 mm si cantareste 21 grame, 50mm cu 10,6 grame plus 55 mm cu 14 grame.

 

Pentru achizitia Evergreen Little Max va recomandam sa incercati AICI