Evergreen Buzzer Beater TG – un alt fel de clasic japonez

Evergreen Buzzer Beater TG – un alt fel de clasic japonez

 

Un alt vobler excelent pentru pescutul rapitorilor, de data asta realizat de catre Evergreen International, o alta celebra firma japoneza, este Buzzer Beater, un model care are deja un format clasic si o destinatie pentru o gama larga de rapitori.

Creatorii acestei naluci sunt doi japonezi apreciati, designerul Jun Fujiki si Katsutaka Imae, un excelent pescar, dar si presedintele companiei Imakatsu. Cei doi au realizat modelul Buzzer Beater, un vobler crankbait, fara barbeta, de tip scufundator, care este usor de pescuit si pe care il puteti folosi in apele noastre la pescuitul diversilor rapitori - salau, biban, somn etc. Ca format, aduce cu TN-urile, adica, un format aerodinamic, coada alungita, iar botul cu un format in unghi de 45º.

Este construit din plastic ABS, naluca este compacta si bine echilibrata, iar in interior se gasesc mai multe bile din tungsten (atat in camera din zona capului, cat si in cea din zona corpului), bile care in timpul recuperarii produc un zornait de atractie, dar atractia principala sunt vibratiile profunde.

Mai trebuie sa stiti ca in momentele repaus, atunci cand incetati recuperarea, naluca se scufunda cu capul in jos, iar pe substrat, capul va sta lipit de el, iar corpul va ramane suspendat. Este un sistem deja clasic pentru o astfel de naluca, care face ca rata agatarilor sa scada simtitor. Fiind o naluca sinking, puteti acoperi zona mare de apa, iar forma sa ajuta la lanseuri lungi si precise.

In rest, Buzzer Beater beneficiaza de toate caracteristicile unui produs japonez de calitate superioara, atat din punct de vedere al componentelor, cat si a partii vizuale astfel, nu lipsesc ochii 3D, doua ancore japoneze ascutite (numarul 6), operculi plus striatii fine pe tot corpul. Gama de culori este impresionanta, finisajele fiind cu adevarat spectaculoase. Naluca este realizata doar cu lungimea de 7,2 cm (inaltime 2,7 cm) avand greutatea de 18 grame, dar varianta cu tungsten cantareste 20 grame. Este un produs 100% Made in Japan si pe care merita sa-l incercati macar o data.

Pentru achizitia Evergreen Buzzer Beater va recomandam sa incercati AICI