Duo Tetraworks Gomoku – un mic inceput pentru noii pescari

Duo Tetraworks Gomoku – un mic inceput pentru noii pescari

 

Pentru pescarii incepatori, dar mai ales pentru cei care vor sa-si faca mana pentru inceput cu ajutorul echipamentului ultra light, una dintre cele mai bune variante este un set propus de catre compania japoneza Duo.

In gama Tetraworks, Duo propune varianta Gomoku, ce contine o cutie Meiho, modelul SFC SS, cu dimensiunile de 103 mm lungime, latime de 73 mm si inaltimea de 23 mm. Este una dintre cele mai mici cutii de pe piata, dar foarte solida si care se deschide si inchide cu o clapeta albastra pozitionata in partea de mijloc. Are patru compartimente in care Duo a introdus cateva naluci plus jiguri, suficiente pentru o prima partida de test cu echipament UL. 

 

Varianta Gomoku contine doua jiguri Duo Sniphead de 2,5 grame fiecare (foarte bun pentru a fi folosit cu naluci soft in culori deschise), un Duo Tertrajig de 3 grame (ideal pentru jigging-ul pe verticala) plus doua modele de plastice soft - 6 bucati din modelul Duo Burny si 4 bucati din modelul Duo Grapper. Aceste plastice soft sunt excelente pentru partide la biban sau la bibanul soare, pe care multi il mai stiu si ca regina baltii. 

 

 

Mai trebuie sa stiti ca Duo ofera, pe langa Gomoku si alte patru seturi de kituri: Aji, Mevel, Megabaring si Rockfish. Varianta Aji contine patru jiguri Snip Head, 6 plastice din modelele Burny, Chop si Pipin.

Varianta Mevel contine 4 jiguri Snip Head, doua Burny, doua Chop, doua Pipin, 4 Grapper si 4 Movvy.

Varianta Rockfish ofera 4 jiguri Snip Head, 6 Burny, 4 Grapper si 4 Movvy, iar Megabaring include 4 jiguri Snip Head, 6 Pipin, 4 Grapper si 4 Movvy. 

 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Gomoku va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Rockfish va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Mevel va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Aji va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI