DUO Tetra Works Pocopoco F – un popper unic pentru pescuitul de finete

DUO Tetra Works Pocopoco F – un popper unic pentru pescuitul de finete

 

Inca mai aveti timp sa incercati acest micro popper conceput si fabricat de catre Duo International, o naluca japoneza care ofera toate atuurile pentru un pescuit de calitate la suprafata.

Este vorba despre Pocopoco, un vobler din gama TetraWorks, fabricat din plastic ABS (rezistent la socuri si la impacturi de orice fel), iar corpul are o forma aerodinamica, dar este gol in interior. Este realizat intr-o dimensiune in care, de obicei, astfel de produse nu se fabrica, dar Duo a oferit aceasta varianta si celor care sunt adeptii pescuitului de finete.

Pocopoco a fost conceput pentru pescuitul marin, ceea ce confera o rezistenta sporita nalucii, dar ea poate fi folosita fara nicio problema si-n apele dulci. Pocopoco vine in varianta floating (F), avand dimensiunea de 40mm, greutatea de 3 grame si o greutate fixa in interior. Este echipat cu doua ancore japoneze numarul 12, iar gama de culori este mai mult decat suficienta. Deocamdata.

Duo Pocopoco este tipul de naluca ce trebuie pescuita la o viteza de recuperare mica, astfel, gura concava destul de mare pentru restul corpului, dizloca o cantitate mai mare de apa si produce zgomote puternice la suprafata. Bineinteles, puteti mari viteza de recuperare in functie de situatii, dar important este sa va folositi si de varful lansetei prin recuperare cu scurte pompaje sau in stilul "walk the dog". Daca nu-l veti folosi in apele marine la pescuitul bibanului de mare sau dorada, il puteti folosi in apele dulci la pescuitul bibanului, cleanului si chiar a stiucii. Si mai trebuie sa retineti ca Duo Pocopoco este un produs 100% Made in Japan.

Pentru achizitia Duo Pocopoco va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI