DUO Spearhead Ryuki Spinner – un hibrid de nota 10

DUO Spearhead Ryuki Spinner – un hibrid de nota 10

 

Orice naluca Duo are caracteristici tipice pentru un produs japonez - calitate, design atragator si eficienta in actiune, iar una dintre ultimele oferte Duo cu aceste caracteristici este o naluca ce la prima vedere arata bizar, dar, in cele din urma, este una de tip hibrid. In urma cu ani, Realis Spin facea furori. Avea o paleta rotativa in spate, iar acum, Ryuki Spinner o ofera in partea din fata.

Spearhead Ryuki Spinner este combinatie intre un vobler si o rotativa, destinata in principal pescuitului la pastrav, dar care poate fi folosita lejer si la alte specii de rapitori. Corpul este precum al unui micro-vobler, are o forma alungita si aplatizata, iar prin interiorul sau a fost introdusa o tija din sarma, care in fata sustine o paleta de lingura rotativa, iar in spate o ancora. Interesant este si modul in care s-a realizat echilibrarea in partea din spate, mai exact, intre corp si inelul despicat ce sustine ancora, au fost atasate trei bile, doua metalice si una din plastic. 

 

 

Cei de la Duo au proiect aceasta naluca in asa fel incat sa aiba posibilitate minima de a rasuci firul, dar si sa poate fi pescuita cu fir textil. Este o naluca sinking, ce se activeaza de la prima tura de manivela, care acopera o suprafata mare de apa, de altfel, ea este si una care poate fi aruncata la distante mari. Are lungimea de 2cm, cantareste 5 grame si este echipata cu o ancora numarul 12 pusa pe un inel despicat numarul 1. Spearhead Ryuki Spinner se gaseste si in varianta de 3,5 grame, ambele variante avand destule combinatii de culori atat in ce priveste corpul, cat si in ce priveste paleta. 

Spearhead Ryuki Spinner este usor de pescuit si poate fi folosit atat in lacuri, cat si in rauri, chiar si in cele unde curentii sunt puternici. 

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki Spinner va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI