DUO Spearhead Ryuki 71S – o noua dimensiune pentru pastravi

DUO Spearhead Ryuki 71S – o noua dimensiune pentru pastravi

 

Seria Spearhead Ryuki proiectata si realizata de catre celebra companie japoneza Duo International este deja clasica printre prescarii de pastrav. Pana acum au fost scoase mai toate dimensiunile importante, dar, de curand, a fost realizata si varianta de 71 mm. Multi s-ar intreba de ce mai e nevoie de varianta 71 cand exista deja varianta 70, iar un milimetru nu e mare lucru. Ei bine, o mica explicatie exista.

 

In primul rand, cei de la Duo au luat ca punct de referinta varianta de 70 mm, dar pentru modelul de 71 mm au refacut corpul, dar si structura interna a voblerului. Conceput pentru a putea fi pescuit in primul rand pe rauri, indiferent de puterea curentilor, noul model are centrul de greutate jos cu ajutorul unui design trapezoidal, care inseamna si aruncari la distante mai mari. Astfel, Ryuki 71S este extrem de stabil in orcie tip de rau si este usor de controlat de catre pescar. Faptul ca are corpul un pic mai lat decat modelul 70 il face si mai stabil, iar faptul ca este cu 1 gram mai greu decat varianta 70, face ca acest nou model sa se duca la adancimi mai mari. O greutate mai mare conteaza mai ales in raurile unde curentii sunt puternici asa ca, ideea celor de la Duo este chiar de apreciat. Bineinteles, puteti folosi aceasta naluca si la pescuitul pe lac.

Producatorul recomanda sa folositi tehnica de tip twitching, care presupune animarea nalucilor cu miscari sacadate, ritmice si repetitive din incheietura mainii. Paleta colororistica este intr-o prima faza exact ce trebuie, iar detaliile, ochii 3D, barbeta solida si intregul aspect este un alt mare atuu pentru acest vobler japonez. Ryuki 71S este un vobler sinking, armat cu doua ancore numarul 10, ambele puse pe inele despicate numarul 1,5. Cantareste 10 grame si vine, deocamdata, in varianta sinking si intr-o gama de 12 combinatii de culori, iar totul este clar de tip Made in Japan.

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki 71S va recomandam sa incercati AICI


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI