Duo Spearhead Ryuki 70F – un floating pentru curenti puternici

Duo Spearhead Ryuki 70F – un floating pentru curenti puternici

 

Seria Spearhead Ryuki a celebrului producator japonez Duo International este printre cele mai cautate de catre pescarii de rapitori in special, de catre cei care dau constant la pastrav. De obicei, mai toti cauta varianta sinking, dar unii prefera si varianta floating asa ca, Duo le propune modelul 70F.

Varianta floating este o raritate in seria Spearhead Ryuki, dar cateodata aceasta varianta poate fi de ajutor. Si acest vobler a fost conceput pentru a putea fi pescuit in rauri, unde curentii sunt puternici, iar de mare ajutor este sistemul de lest oferit de Duo si anume, un sistem de greutate mobil ce se detaseaza in timpul aruncarii de un magnet aflat in interiorul nalucii (Magnet Assisted Weight). Indiferent de puterea curentilor, acest model ramane stabil sub pelicula apei.

Spearhead Ryuki 70F are centrul de greutate jos, realizat cu ajutorul unui design trapezoidal, care inseamna si aruncari la distante mai mari, iar acest model poate fi pescuit si pe lac. Cei de la Duo recomanda sa folositi tehnica de tip twitching, care presupune animarea nalucilor cu miscari sacadate, ritmice si repetitive din incheietura mainii. Are lungimea de 70 mm, cantareste 5,3 grame si se scufunda intre 0,3 si 0,7 metri. Din punct de vedere vizual, Duo Spearhead Ryuki 70F arata impecabil, tipic unui produs premium japonez, cu oci 3D, barbeta solida, striatii fine si culori care de care mai atragatoare. Naluca este echipata cu doua ancore japoneze numarul 10 puse pe inele despicate numarul 2 si vine in 8 combinatii de culori.

 

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki 70F va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI