DUO Spearhead Ryuki 50MDSP – un nou model premium japonez

DUO Spearhead Ryuki 50MDSP – un nou model premium japonez

 

Gama Spearhead Ryuki este de ani buni etalon pentru pescarii de pastrav, iar Duo International le ofera acestora, periodic, noi si noi modele. Una dintre noile variante din aceasta gama este Spearhead Ryuki 50 MDSP (suspending medium deep diver), ceva nou pe piata si care merita sa fie luat in calcul.

Acest nou model propus de Duo intra in categoria voblerelor dedicate pescuitului la pastrav pe rauri si are cateva atuuri in plus fata de modelele precedente. In primul rand, forma corpului este aerodinamica, dar un pic diferita apoi, barbeta este ceva mai lunga, cu un format de tip frunza, iar sistemul de transfer intern este diferit. Mai exact, beneficiaza de un sistem de greutate mobila asistata de magneti. Acest sistem permite aruncarea nalucii la distante mari, dar si o stabilitate perfecta in curent.

Mai trebuie sa stiti ca aceasta naluca are tot ce trebuie nu doar pentru evolutie, ci si pentru a arata foarte bine - de la ochi 3D la detalii de finete, striatii, o gama de culori variata plus ancore de calitate. Varianta 50 MDSP are lungimea de 50 mm, cantareste 3,4 grame si este armata cu doua ancore numarul 12. Aceasta varianta este oferita si in lungimea de 70 mm, cantareste 5,6 grame, iar cele doua ancore sunt numarul 10.

Tragand o linie, aveti un vobler perfect pentru pescuitul pe rauri, poate fi folosit si la pescuitul pe lacuri, are toate ingredientele unui produs premium, iar faptul ca este Made in Japan spune totul.

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki 50 MDSP va recomandam sa incercati AICI