DUO ROZANTE PERJ 95F – un vobler de suprafata cu miscari unice

DUO ROZANTE PERJ 95F – un vobler de suprafata cu miscari unice

 

Atunci cand folositi o naluca a companiei DUO aveti parte de satisfactii garantate. Calitatea produselor Duo este recunoscuta la nivel mondial si an de an, japonezii propun pescarilor naluci care de care mai interesante. Una dintre ele este Rozante Perj 95F, primul vobler de suprafata a seriei Realis (de tip floating). 

Este un vobler articulat, de tip swimbait, compus din trei corpuri, legate intre ele intr-un mod ingenios, cu ajutorul a patru varteje cu rulmenti extrem de solide, care ajuta naluca sa aiba o articulatie, spun specialistii, unica. Datorita vartejelor, dar si a unghiului de imbinare, in timpul recuperarii, Rozante Perj 95F are o vibratie pe flancuri realista, care este imposibil sa nu atraga rapitorii. 

 

De asemenea, in timpul recuperarii, corpul se torsioneaza, ceea ce de obicei nu se intampla la alte swimbaituri. Este tipul de vobler ce poate fi pescuit atat cu recuperari lente, cat si rapide si, in ambele situatii, miscarile sunt la fel de spectaculoase. Lestul este amplasat in partea din fata, barbeta este solida, beneficiaza de ochi 3D si este armat cu trei ancore, pe fata numarul 6 si per spate numarul 8, toate puse pe inele despicate numarul 2. Asa cum reiese din titlu, Rozante Perj 95F are lungimea de 9,5cm, cantareste 14 grame si se scufunda pana la 0,2 metri. 

 

Duo a lansat aceasta naluca anul trecut, anul acesta a adaugat alte cateva culori si, chiar daca nu este de gasit intr-o gama variata de culori, cele existente sunt, deocamdata, strict suficiente pentru rapitorii din apele noastre. Duo Rozante Perj 95F este una dintre cele mai spectaculoase naluci pentru pescuitul de suprafata si, important, este un produs Made in Japan. 

 

Pentru achizitia Rozante Perj 95F va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI