Duo Realis Wriggle Crawler 71 mm – un vierme ceva mai versatil

Duo Realis Wriggle Crawler 71 mm – un vierme ceva mai versatil

 

Mai toate firmele implicate in productia de naluci au in palmares macar un tip de vierme, dar, se pare, japonezii de la Duo sunt printre putinii care au reusit sa realizeze un model extrem de versatil, dupa multi, foarte natural si este vorba despre Realis Wriggle Crawler.

Acest vierme este o creatie 100% japoneza, beneficiaza de un plastic de ultima generatie, cu o textura moale, dar cu o densitate ridicata, care ofera pescarului lansari mai lungi, dar si precise. Cel mai interesant aspect legat de Wriggle Crawler, dar si atuul lui, este ca atat pe orizontala, cat si pe verticala, corpul este plat, iar cavitatea din coada este goala, lucru ce face ca in timpul caderii, viermele sa coboare lent, cu o prezentare cat mai naturala. In timpul recuperarii sau a jocurilor din varful lansetei, viermele produce vibratii puternice, care nu au cum sa nu atraga rapitorii. Pentru un plus de atractie, corpul este impregnat cu aroma de crevete.

Un alt lucru important de retinut este ca Realis Wriggle Crawler poate fi pescuit cu mai multe monturi - Carolina, Drop Shot, Wacky printre altele, iar filmarile pe care le aveti de vizionat mai jos sunt edificatoare. Duo a realizat acest vierme in patru dimensiuni diferite, pentru a putea fi folosit in diferite situatii - 71 mm (greutate in jur de 1,5 g, 24 bucati/plic), 96 mm (greutate 2g, 20 bucati/plic), 122 mm (greutate 2,9 g, 20 bucati/plic) si 147 mm (greutate 5,3 g si 15 bucati/plic). Gama de culori este onorabila, dar, in viitorul apropiat, Duo va oferi si alte culori acestui vierme pe care e bine sa-l aveti in vedere de acum incolo.

Pentru achizitia Duo Realis Wriggle Crawler va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI