DUO Realis Vibration 62 & 68 G-Fix – un vobler extra-plat cu adevarat galagios

DUO Realis Vibration 62 & 68 G-Fix – un vobler extra-plat cu adevarat galagios

 

In materie de echipamente, accesorii, naluci etc., japonezii sunt de departe numarul unu in zona pescuitului la spinning. Tehnologiile folosite periodic sunt cu adevarat de luat in seama asa cum este si in cazul voblerului din seria Realis Vibration G-Fix, conceput si realizat de catre Duo International.

 

Mai exact, aceasta serie a fost realizata dupa ideile lui Takashi Nishijima, un ghid de pescuit de pe lacul Biwa din Japonia, care, in urma experientei sale, a reusit sa realizeze un vobler cu adevarat spectaculos. Pasionat de pescuitul bass-ului, Takashi a realizat modelul Realis Vibration G-Fix, un crankbait care iese, in primul rand in evidenta, printr-un corp plat, chiar foarte plat. Asa de plat incat ai senzatia ca iese din zona de voblere traditionale.

Naluca are o forma aerodinamica si a fost proiectata dupa deja celebrul model Slaver Vib. O mare realizare a japonezilor a fost constructia corpului dintr-un plastic extrem de dens, dar si excelenta pozitionare a lestului interior format dintr-o bila de tungsten fixa, de 6,5mm plus 12 mai mici, de 3mm, acestea miscandu-se intr-o camera de rezonanta. Varianta de 6,2 cm contine 10 bile de 3mm, iar varianta de 6,8 cm contine 12 bile de 3mm. In plus, voblerul are o alta camera in care se gaseste si o greutate fixa, amplasata in zona capului. Astfel, noua varianta are o greutate marita cu 5 grame fata de modelul anterior.

DUO Realis Vibration 62G-Fix a iesit o naluca versatila, poate fi pescuita cu orice tehnica, este stabila la orice viteza de recuperare si poate fi aruncata la distante mari asa ca veti putea explora o zona intinsa de apa. Este ideala pentru a fi pescuita in ape adanci si, mai mult, datorita pozitiei in timpul caderii, noul format a eliminat sansele ca firul sa se prinda de ancore, iar bilele multiple ofera un zgomot cum nu se aude la nicio alta naluca. Gama de culori este mai mult decat onorabila, iar unele au si varianta UV.

Varianta de 6,2 cm cantareste 14,5 grame, beneficiaza de ochi 3D si este armata cu doua ancore japoneze numarul 8, iar varianta de 6,8cm cantareste 21 grame si are doua ancore japoneze numarul 6.

 

Pentru achizitia DUO Realis Vibration 62G-Fix si 68G-Fix va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI