Duo Realis Versa Shad – o naluca soft sclipitoare

Duo Realis Versa Shad – o naluca soft sclipitoare

 

Pe piata, la nivel mondial, exista nenumarate modele de shad-uri, care de care mai atragatoare. Insa, ceea ce propune compania japoneza Duo International iese un pic din tipare ba chiar, plaseaza acest model in top. Este vorba despre Realis Versa Shad, o naluca din silicon premium, construita dupa ultimele tehnologii japoneze.

Realis Versa Shad are un format alungit, aplatizat pe laterale si este realizat, deocamdata, doar in dimensiunea de 7,6 cm. Avand o forma oarecum fusiforma pare la o prima vedere ca este o naluca mai mica, dar, normal, lungimea este cea reala. Versa Shad arata foarte bine, dar cel mai important, este extrem de eficace datorita unor idei aplicate de catre Duo. In primul rand, naluca beneficiaza de diferite materiale cu diferite greutati. Mai exact, partea superioara plus coada sunt realizate dintr-un plastic mai usor, iar partea de jos, mai exact, burta, dintr-un plastic ceva mai greu. Conicitatea din partea din spate face ca paleta sa aiba o miscare si mai naturale, iar rezultatul final face ca naluca sa fie stabila indiferent de ce dimensiune de fir folositi si chiar daca o recuperati la o viteza mare. In zona burtii au fost aplicate striatii fine, care ofera in timpul tractiunii vibratii de atractie. Coada de tip paleta este foarte moale si se activeaza si la cele mai mici viteze de recuperare.

Insa, atuul acestei naluci este ca are o actiune, pe care nici un alt plastic moale nu o poate egala. Mai mult, in timpul recuperarii, ofera batai fine pe laterale, timp in care emite flash-uri de lumina de mare atractie. Duo Realis Versa Shad este conceput pentru a oferi performante superioare in conditii de pescuit dificile si ofera pescarului o varietate de armari, pentru ca are lacasuri atat pe spate, cat si pe burta si-l puteti folosi cu ce monturi doriti. Dupa primele partide veti descoperi ca se misca un pic altfel decat restul nalucilor de gen si ca rapitorii il vor ataca daca veti gasi viteza corecta de recuperare si daca il veti juca corect din varful lansetei. Si nu in ultimul rand, notati ca naluca este impregnata cu saruri si aroma de crevete.

Gama de culori este generoasa, asa ca puteti folosi Versa Shad la pescuitul salaului, stiucii si bibanului, dar poate fi incercat si la avat, iar in plic se gasesc 10 bucati.

 

Pentru achizitia Duo Realis Versa Shad va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI