DUO Realis Spin – un spintail de ultima generatie

DUO Realis Spin – un spintail de ultima generatie

 

In urma cu ceva vreme va anuntam ca japonezii de la Duo International au de gand sa puna in vanzare modelul Realis Spin, unul pentru piata japoneza si unul pentru restul lumii. Intre timp, aceasta naluca este deja pe rafturile magazinelor si este o reala jucarie pentru pescarii de rapitori.

 

 

Realis Spin este un hibrid Made in Japan, un spintail de ultima generatie ce are un corp compact, realizat dintr-un material solid, cu o greutate fixa si are o coada (paleta din metal de tip Colorado) cu o rotatie precum o elice cu trei pale, care creeaza vibratii puternice in apa si care in acelasi timp, pana la o anumita adancime, reflecta un semnal luminos.


Sistemul de prindere este asemanator cu cel al unei rotative. Poate fi recuperat atat liniar, cat si in dinti de fierastrau, iar in timpul recuperarii, Realis Spin dizloca o cantitate de apa suficienta sa atraga imediat pradatorii. Are o miscare cu bataie pe laterale, iar paleta metalica este stralucitoare sub apa. 

 

 

Duo Realis Spin este de tip sinking, finisajul este impecabil, tipic pentru o naluca japoneza, produsul finit fiind unul de tip Made in Japan. Vine in patru dimensiuni diferite - de 30 mm cu greutatea de 5 grame (ancore numarul 14), de 35 mm cu greutatea de 7 grame (ancore numarul 14), de 38mm cu greutatea de 11grame (ancore numarul 10) si 40 mm cu 14 grame (ancore numarul 10) si este oferita intr-o gama diversa de culori. 

 


Pentru achizitia Duo Realis Spin va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI