Duo Realis Nomase Gill – un hibrid de nota 10

Duo Realis Nomase Gill – un hibrid de nota 10

 

Nu exista an in care japonezii sa nu propuna tot felul de "ciudatenii", care in cele din urma arata si bine, dar prind si peste. Și printre cele mai inovatoare firme se numara, normal, Duo International, care recent a scos pe piata o noua naluca numita Nomase Gill.

Nomase Gill este o naluca un pic aparte, pentru ca este cumva un hibrid intre un vobler si un plastic. Arata ca o naluca soft, ceea ce pe undeva chiar este la exterior, totul fiind fabricat cu ajutorul unui polimer foarte elastic, iar pe interior, in partea din fata, structura este din metal. Aceasta structura are atat rol de lest, cat si de fixare a unui carlig ce vine in pachet, carlig (cu sistem antibradis) ce se prinde pe spatele nalucii intr-un lacas bine pozitionat (ce tine loc de ochetul de prindere a nalucii). Este o premiera in ce priveste o asa pozitionare a carligului, dar cei de la Duo au calculat totul incat inteparea sa nu fie o problema. Practic, naluca nu este prinsa de firul principal, ci doar de carlig. De asemenea, pe burta, in partea din fata, exista un ochet pe care puteti atasa fie o ancora sau un carlig, in functie de preferintele voastre.

 

 

Nomase Gill este tipul de naluca ce arata ca un crankbait din material dur, dar el este totusi fabricat dintr-un soft flexibil, care produce multe vibratii in apa (mai ales prin coada de tip shad), are miscari naturale si nu produce zgomot. Este o naluca de tip sinking, ce are miscari naturale indiferent de stilul de pescuit pe care il adoptati. Arata foarte bine, cu ochi 3D, cu o textura extrem de fina, inotatoare, coada de tip shad etc. 

 

 

Nomase Gill este realizat in doua dimensiuni - 56 si 81 mm. Varianta de 56 mm cantareste 10 grame si vine la pachet cu un carlig Decoy Body Guard HD Worm 108 nr 2. Variante de 81 mm cantareste 17,7 grame si este echipat tot cu carlig Decoy. Este realizat in opt variante de culori, totul fiind conceput si fabricat in Japonia. 

 

 

Pentru achizitia Duo Realis Nomase Gill va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI