Duo Realis Apex Vibe 100 – gigantul fara buze

Duo Realis Apex Vibe 100 – gigantul fara buze

 

A devenit deja aproape o regula ca mai toate voblerele produse de japonezi sa aiba ca destinatie bass-ul. Totusi, multe dintre ele pot fi folosite cu succes si la alti rapitori in apele noastre. Un model iesit un pic din tipare este Realis Apex Vibe 100, un fel de gigant al voblerelor crank fara barbeta, conceput si realizat de catre compania japoneza Duo International in colaborare cu Aaron Martens, unul dintre cei mai apreciati pescari americani de bass. 

 

 

Realis Apex Vibe 100 a fost conceput pentru rapitorii de talie mare si face imediat selectia sub apa. Este tipul de vobler, care atrage rapitorii aflati la adancime si care beneficiaza de cateva atuuri. In primul rand, corpul are o forma aerodinamica si ajuta la aruncari precise, iar in interiorul corpului trei dintre camera fac ca naluca sa aiba stabilitate si sa transmita vibratii sub apa. In timpul recuperarii, naluca dizloca o cantitate mare de apa, vibreaza puternic, iar in momentul stoparii recuperarii, cade pe substrat in pozitie verticala. Poate fi recuperata la orice viteza, fiind la fel de stabila in toate cazurile. 

 

 

Designul este modern, are ochi 3D, detalii de finete pe corp si beneficiaza de doua ancore japoneze numarul 2 (cu inele de prindere numarul 4). Are lungimea de 10 cm, cantareste 32 grame si este de tip sinking (cu greutatea fixata). In apele noastre poate fi pescuita la salau, somn, dar poate fi luata in calcul si la pescuitul stiucii. Realis Apex Vibe 100 a fost realizata in 12 combinatii de culori, totul fiind fabricat in Japonia. 

 

 

Pentru achizitia Duo Realis Apex Vibe 100 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI