Duo Realis Apex Crank 66 Squared – perfectiunea unui crankbait

Duo Realis Apex Crank 66 Squared – perfectiunea unui crankbait

 

Una dintre nalucile aparute relativ recent, dar care a trecut cam neobservata printre pescarii autohtoni este Realis Apex Crank 66 Squared. Creata de catre compania japoneza Duo in colaborare cu unul dintre cei mai apreciati pescari americani profesionisti, Aaron Martens, aceasta redefineste viziunea asupra nalucilor de tip crankbait. 

 

Modele asemanatoare exista pe piata, dar Aaron a dorit sa puna la punct o naluca si mai performanta, aproape de perfectiune. Realis Apex Crank 66 Squared este tipul de naluca perfecta pentru pescuitul la suprafata, pe care unii o considera cea mai reusita. Este un crankbait cu un corp voluminos, cu o barbeta lata, ce ii permite sa aiba batai pe flancuri, totul realizat cu tehnologia square bill (design si actiune specifica). Cum Aaron stie toate secretele pescuitului la bass, Realis Apex Crank 66 Squared a iesit exact cum trebuie. Rezultatul final este un crankbait versatil si eficient mai ales in apele pline de vegetatie. A fost conceput pentru a ocoli cu usurinta obstacolele, fara a-si pierde din miscarea neregulata si din balans. Beneficiaza de o greutate fixa, pozitionata in asa fel incat in timpul recuperarii naluca ofera vibratii puternice. Datorita corpului voluminos, Realis Apex Crank 66 Squared are o flotabilitate excelenta si dizloca o mare cantitate de apa. 

 

Pe de alta parte, in timpul aruncarii, naluca este extrem de stabila chiar si in conditii de vant, poate fi aruncata la distante mari, iar pescarul poate pescui cu aceasta naluca intr-un mod simplu si eficace. Are aceleasi efect atat la recuperare lenta, cat si rapida, poate fi atasata oricarui tip de fir, inclusiv diametre diferite. Aveti, de asemenea, sa schimbati ancorele lucru care nu afecteaza prea mult miscarile nalucii.

Din punct de vedere vizual, acest crankbait este superb, atat prin constructie, cat si prin colorista oferita, totul fiind pictat cu cele mai fine detalii. Realis Apex Crank 66 Squared are dimensiunea de 66mm, cantareste 17,7 frame, are ochi 3D, este armat cu doua ancore numarul 2 si se scufunda intre 1 si 1.8 metri. 

 

 

Pentru achizitia Duo Realis Apex Crank 66 Squared va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI