DUO Onimasu Kagura 88F – demonul pastravilor

DUO Onimasu Kagura 88F – demonul pastravilor

 

Japonezii sunt de ani buni mari maestrii in conceperea, realizarea si finisarea nalucilor hard, a voblerelor de orice dimensiuni si formate. Una dintre ultimele realizari in domeniu apartine lui Masaki Masakage, un pescar japonez renumit in pescuitul la pastrav, care a fost ajutat de un alt coleg de calibru in domeniu, Toshiaki Sawada. Ambii au pus la punct acest model numit Kagura 88F, din seria Onimasu, totul sub egida Duo International, pe care cei mai multi il definesc drept un demon al pastravilor.

 

Onimasu Kagura 88F este un vobler destinat pescuitului la pastrav pe rauri, dar in anumite conditii il puteti folosi si pe lac. Este realizat dintr-un material plastic de tip ABS, constructia este solida si este tipul de vobler extrem de stabil in timpul recuperarii si care poate fi pescuit cu diferite tehnici si la diferite viteze. Cand il recuperati la o viteza constanta, naluca devine activa si are miscari ample, iar daca o jucati din varful lansetei, atunci cand se afla intr-un rau unde curentii sunt puternici, momeala are un joc larg și activ.

Onimasu Kagura 88F beneficiaza de componente de calitate, are o barbeta transparenta solida, ochi 3D, este armat cu doua ancore japoneze nr 4, ambele puse pe inele despicate numarul 3,5. Este o naluca de tip floating, are lungimea de 88 mm, cantareste 15 grame si coboara intre 0.9 si 1,2 metri. Gama de culori este reprezentata de opt variante, iar intregul produs este unul Made in Japan. Mai trebuie sa stiti ca acest vobler are ca destinatie, in principal, pastravul, dar il puteti folosi fara nicio problema si la alte specii de rapitori.

Pentru achizitia Duo Onimasu Kagura 88F va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI