Duo Metal Garage Plate-Vib – o cicada ceva mai speciala

Duo Metal Garage Plate-Vib – o cicada ceva mai speciala

 

Una dintre noutatiile oferite pescarilor de catre compania japoneza Duo International nu este legata, ca de obicei, de un vobler, ci de o cicada numita Metal Garage Plate-Vib. Metal Garage este un nou brand al celor de la Duo, care au dorit sa ofere o cicada ceva mai speciala.

Metal Garage Plate-Vib a pornit de la ideea de a oferi pescarilor o naluca care sa produca vibratii si sa poata fi pescuita peste tot. Iar vibratiile unei naluci metalice chiar sunt de atractie. Aceasta cicada are un corp compact, aplatizat, partea din fata fiind insa un pic bombata si stilizata precum un peste mic (are striatii de tip solzi, ochi 3D si operculi).

Forma cicadei si constructia in sine ofera posibilitatea a fi lansata la distante luni, fara a-si schimba traiectoria chiar si in cele mai dificile conditii de vant. Pe spatele nalucii se gasesc doua gauri destinate agatarii agrafei. Daca folositi gaura din fata ea va ofera o recuperare usoara si rapida, cu o bataie marunta, iar cea din spate este folosita pentru o recuperare mai lenta si o actiune mai agresiva, inclusiv in pauzele dintre recuperari, pe cadere. De fapt, cine pescuieste constant cu cicade isi va da seama ca acest model produs de Duo are ceva in plus, acel ceva care iti poate oferi o sansa in plus. 

 

 

Metal Garage Plate-Vib este construita in patru marimi diferite, pentru aplicatii in zone diferite, atat in apa sarata, cat si in apele dulci. Este produsa in patru greutati diferite - 10, 15, 20 si 26 grame, toate realizate intr-o varianta mare de culori.

Caracteristici tehnice:


Metal Garage Plate-Vib 10g - 50mm, ancore numarul 12
Metal Garage Plate-Vib 15g - 55mm, ancore numarul 8
Metal Garage Plate-Vib 20g - 65mm, ancore numarul 8
Metal Garage Plate-Vib 26g - 72mm, ancore numarul 7 

 

 

Pentru achizitia Duo Metal Garage Plate-Vib va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI