DUO Koninmushi – insecta plutitoare

DUO Koninmushi – insecta plutitoare

 

Intre firmele japoneze exista o concurenta serioasa pentru a oferi pescarilor naluci cat mai realiste mai ales, in zona de produse soft. Si una dintre tinte este de a oferi insecte cat mai bine realizate, cu un look si cu miscari cat mai atragatoare. Modelul Koninmushi este unul dintre ultimele exemple de maiestrie japoneza, totul fiind realizat de catre celebra companie Duo International.

Trebuie sa stiti in primul rand ca acest model numit Koninmushi este varianta mai mica pentru mai cunoscutul Shinobimushi. Este o insecta stilizata realizata dintr-un plastic extrem de moale, dar si flotabil, plastic ce contine si fibre naturale, totul fiind realizat in asa fel incat naluca sa aiba o atractie maxima atunci cand aterizeaza pe apa. 

Koninmushi a fost realizata pentru a pluti pe apa, fiind perfecta pentru atacurile de suprafata, dar poate fi folosita cu jig usor pentru o evolutie sub imediat sub pelicula apei. Corpul este impregnat cu saruri, are pe spate cateva striatii, naluca are 12 picioare si doua antene, care se misca si provoaca vibratii in timpul recupararii. Cei de la Duo recomanda sa fie pescuita cu carlige simple si ofera trei variante in care insecta are efect maxim de evolutie - monura Wacky, Texas si prinderea in zona capului. Bineinteles, o varianta foarte buna este si folosirea unui jig flotant. 

Koninmushi este una dintre cele mai realiste insecte de pe piata si este destinata rapitorilor care ataca la suprafata precum cleanul, pastravul sau stiuca, iar daca aveti bass prin preajma totul este ca si rezolvat. Lungimea nalucii este de 3,2cm, in pachet se gasesc patru bucati, iar rezultatul final este Made in Japan. 

Pentru achizitia DUO Koninmushi va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele DUO International AICI