DUO Drag Metal Force Semi Long – flash-uri si miscari asimetrice

DUO Drag Metal Force Semi Long – flash-uri si miscari asimetrice

 

Suntem in plin sezon de pescuit, iar pescuitul marin poate incepe cu satisfactii daca va achizionati si noua naluca a japonezilor de la Duo International, Drag Metal Force Semi Long.

Drag Metal Force Semi Long este o naluca metalica, de tip sinking, conceputa special pentru pescuitul marin, o cicada, normal, pentru pescuitul la adancime. Are un format fusiform, este extrem de plat si conceput in asa fel ca sa fie aruncat la distante mari cu multa precizie. Constructia nalucii face ca naluca sa se scufunde cu batai pe laterale datorita designului conceput de Duo. Mai exact, o parte a corpului este plata, iar cealalta este convexa. Cei de la Duo au folosit o vopsea speciala, rezistenta la apa sarata, ce contine pigmenti, care ajuta naluca sa produca flash-uri atat in timpul caderii, cat si a recuperarii. Aceste flash-uri sunt cu adevarat de atractie asa ca nu e de mirare ca pot atrage imediat rapitorii.

Drag Metal Force Semi Long este tipul de naluca perfecta pentru pescuitul pe verticala, iar partea coloristica este perfecta pentru zona marina. Pe langa vopseaua speciala aplicata pe naluca, unele din aceasta gama beneficiaza si de portiuni placate cu sidef sau o pelicula cu vopsea glow, ce ofera o atractie in plus.

Drag Metal Force Semi Long este realizata in mai multe marimi si gramaje astfel, aveti de unde alege. Cea mai mica varianta este de 114 mm ce cantareste 85 grame dupa care totul este intr-o linie crescatoare - 122 mm (105g), 130 mm (125g), 140 mm (155g), 152 mm (200g) si 164 mm (250g). Notati insa ca niciuna dintre aceste variante nu au inclus in pachet carligul.

Pentru achizitia Duo Drag Metal Force Semi Long va recomandam sa incercati AICI