DUO Bay Ruf Seek 68S – miscarile impotriva curentului

DUO Bay Ruf Seek 68S – miscarile impotriva curentului

 

Fie ca vorbim despre naluci dedicate pescuitului in ape dulci sau sarate, cele produse de catre Duo International sunt mereu plasate in top. Anual, Duo ofera noi si noi modele, asa cum este si una dintre ultimele sale oferte, Bay Ruf Seek 68S.

Multi au fost incantati de modelul Bay Ruf Manic, iar Bay Ruf Seek 68S este un altul pe care pescarii l-au apreciat din prima. Este un vobler de tip minnow, realizat special pentru pescuitul in ape marine, este construit din plastic ABS, nu are barbeta insa, are o forma aerodinamica si beneficiaza de toate ingredientele unei naluci premium - ochi 3D, ancore japoneze si o gama larga de combinatii de culori, toate pictate cu tehnologii de ultima ora. 

 

Cei de la Duo spun ca acest model Bay Ruf Seek 68S a fost creat pentru a oferi pescarilor un atuu in momentele cand rapitorii sunt pusi sub presiune sau conditiile de pescuit sunt dificile. In timpul recuperarii naluca are batai pe laterale, cu miscari neregulate, fiind cumva miscarea unui peste care inoata impotriva curentului. Are lungime de 68 mm, cantareste 7,7 grame, este armat cu doua ancore japoneze numarul 10 puse pe inele despicate numarul 1,5, iar centrul de greutate este fix si fixat in partea de jos. Naluca este de tip sinking si evolueaza intre 0 (pelicula apei) si 0,4 metri. 

Chiar daca Bay Ruf Seek 68S a fost conceput special pentru pescuitul marin, voblerul poate intra in calcul in apele noastre pentru pescuitul avataului si salaului. Mai trebuie sa stiti ca acest model este realizat si in varianta 85S (85 mm, sinking), dar si in variantele de 68 HW si 85 HW (heavy weight). Este un produs premium tipic pentru emblema Made in Japan. 

Pentru achizitia Duo Bay Ruf Seek 68S va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI