Drag Metal Force - flash-uri pentru adancimi mari

Drag Metal Force - flash-uri pentru adancimi mari

 

Europenii il denumesc pilker, japonezii il descriu drept un jig alungit, dar, in final, nu conteaza prea mult numele, ci faptul ca este o naluca extrem de eficienta in pescuitul marin cu toate ca are aplicabilitate si in apele noastre, in zonele cu adancimi mari.

 

Multi dintre voi au auzit si chiar au pescuit cu Drag Metal Cast, una dintre cele mai eficiente naluci marine construite de catre Duo International, companie care a oferit recent o alta varianta in persoana lui Drag Metal Force.
Drag MetaL Force a pornit de la ideea de a fi, hai sa spunem, un pilker, care in timpul coborarii si al recuperarii, transmite sub pelicula apei flash-uri de lumina puternice. Pentru a avea efect maxim si pentru a putea oferi cele mai intense flash-uri, Duo a construit naluca pe un schelet asimetric, unde o fata este plata si una este convexa, aceasta din urma fiind partea pe care naluca coboara in apa.

 

Cu toate ca Drag Metal Force are un format asimetric, ea este realizata in asa fel incat sa aiba un balans perfect in timpul recuperarii, totul datorat formei alungite si inguste a corpului. Interesant de stiut este si faptul ca in timpul recuperarii o puteti mentine pe orizontala, dar depinde ce tehnici de recuperare folositi. Poate fi pescuita cu o recuperare liniara, dar la fel de bine poate avea efect maxim cand este pescuita cu alternatie intre recuperari rapide si lente, fara stopari.

 

 

Drag Metal Force are avantajul ca poate fi pescuit atat din barca, cat si de pe mal, poate fi aruncat cu usurinta la distante mari, iar gama de culori folosita de Duo acopera cam totul in ce priveste atractia rapitorilor marini. Aceasta naluca se preteaza si pentru pescuitul in Marea Neagra, dar si in lacurile montane sau in lacurile de acumulare.
Duo a fabricat modelul Drag Metal Force in mai multe marimi si gramaje astfel:

Drag Metal Force 70 mm, 60 grame
Drag Metal Force 80 mm, 80 grame
Drag Metal Force 85 mm, 100 grame
Drag Metal Force 90 mm, 120 grame
Drag Metal Force 97 mm, 150 grame

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI