Doua cutii Meiho pentru pescarii cu pretentii

Doua cutii Meiho pentru pescarii cu pretentii

 

Pescarii pasionati stiu deja ca toate cutiile Meiho sunt de cea mai buna calitate, iar pentru cei mai multi sunt numarul unu in lume. Alte doua modele pe care merita sa le aveti in atentie sunt Meiho Clear Case C-800NS si Meiho 1700 Free Case OL.

Meiho Clear Case C-800NS este o cutie de dimensiune mai mica, realizata din plastic de tip polipropilena, asa ca aveti o cutie foarte rezistenta, este rezistenta si la razele UV, echipata cu o balama longitudinala de culoare alba, aproape cat lungimea cutiei. Cutia este transparenta si astfel, puteti vedea fara probleme tot ce ati depozitat in interior acolo unde se gasesc doua compartimente fixe plus 18 despartitoare, care pot fi scoase si puse in diferite variante, pentru a lungi un compartiment sau altul.

Dimensiunea exterioara Meiho Clear Case C-800NS este 205X145X28 mm si cantareste 203 grame. 

 

Meiho Free Case 1700 OL este o cutie mult mai mare, mai incapatoare si in care puteti depozita mai multe accesorii sau naluci. Este construita tot din plastic de tip polipropilena, este tot transparenta, iar inchiderea si deschiderea cutiei se face cu ajutorul a doua clapete scurte de culoare albastra, care asigura perfect intregul mecanism.

In interior gasiti patru compartimente fixe si 12 despartitoare, pe care le puteti folosi in functie de nevoile voastre si astfel, puteti ajunge pana a compune 18 compartimente diferite.

Meiho Free Case 1700 OL are urmatoarele dimensiuni exterioare - 330x221x 50 mm si cantareste 472 grame.

Pentru achizitia Meiho Clear Case C-800NS va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Meiho Free Case 1700 OL va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Meiho AICI