Deps Tiny Bullshooter & Bullshooter 160 – doua regine hard

Deps Tiny Bullshooter & Bullshooter 160 – doua regine hard

 

Cand vorbim mai ales despre naluci hard, cele japoneze au o clasa peste tot ce exista pe piata. Sunt produse premium din toate punctele de vedere, iar doua exemple sunt oferite de catre firma japoneza Deps. Este vorba despre Tiny Bullshooter si Bullshooter 160, doua glide bait-uri cu caracteristici asemanatoare, dar diferenta o face dimensiunea.

Tiny Bullshooter este un vobler de dimensiune mica, 10 cm, construit dintr-un plastic ABS de cea mai buna calitate, finisat cu aripioare din PVC si ochi 3D. Aripioarele toracice se lipsesc de corp in timpul recuperarii, iar in momentele de stop, ele se detaseaza de corp si stau in suspensie. Este important de stiut ca este un vobler articulat, ce poate pivota pana la 180º in timpul recuperarii. Poate fi recuperat la orice viteza, iar daca faceti recuperarea corecta, miscarile sunt impecabile. Varianta de mare efect este cea cu jerkuiri si stopuri periodice, timp in care naluca are batai pe laterale si are momente in care parca ar pluti in "aer". 

 

 

Tiny Bullshooter este un vobler de tip slow sinking, nu produce zgomot si este armat cu doua ancore numarul 5 atasate de doua inele despicate numarul 3. Ancorele au o culoare deschisa, ce ofera un oarecare camuflaj, iar partea coloristica este impecabila. Practic, gama de culori este destul de mare, iar fiecare vobler a fost placat cu un strat protector, care ajuta, normal, la protectia vopselei, dar are si rolul de a evidentia combinatiile de culori si de a oferi in timpul recuperarii momente de reflexii de atractie. Tiny Bullshooter cantareste 28 de grame. 


Bullshooter 160 este fratele mai mare pentru Tiny Bullshooter si, asa cum reiese din denumire, are dimensiunea de 160 mm si cantareste, atentie, 105 grame. Este tot un biban soare stilizat la perfectiune, este construit tot dintr-un plastic ABS, si, tragand o linie, este Tiny in varianta XL.

Acest model are doua variante - slow sinking si floating, ancorele sunt numarul 1, iar inelele despicate folosite sunt numarul 4. Ca miscari se comporta precum modelul Tiny, dar totul la un nivel mult mai amplu. 

Bullshooter 160 este cu adevarat un monstru in randul nalucilor hard, mai ales prin greutate, si, spre deosebire de Tiny, beneficiaza de o gama mai mare de culori. Este realizat si pentru a putea fi pescuit in ape sarate, protectia de pe corp este mult mai rezistenta si, ca multe alte produse de gen de la Deps, este recomandat sa feriti naluca de soare si sa o depozitati uscata intr-o cutie separat de alte naluci. 


Pentru achizitia Deps Tiny Bullshooter va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Deps Bullshooter 160 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI