DEPS Slide Swimmer 115 – o noua “jucarie” japoneza

DEPS Slide Swimmer 115 – o noua “jucarie” japoneza

 

Pentru multi, seria Slide Swimmer a fost un real succes. Si nu avea cum sa nu fie la cat de bine este realizata de catre compania japoneza Deps, care a decis sa ofere si varianta Slide Swimmer 115, cea mai mica de pana acum. 


Asa cum reiese din titlu, acest vobler de tip glide bait are dimensiunea de 11,5 cm si este o adevarata opera de arta atat din punct de vedere constructiv, cat si vizual. Este un vobler articulat, construit din plastic ABS, dar acoperit cu un strat fin de plastic, pe care au fost imprimate toate detaliile ce ii confera un aer natural - ochi 3D, solzi, operculi, inotatoare dorsala si inotatoare caudala, aceasta din urma fiind realizata dintr-un plastic moale. 

In timpul recuperarii, are miscari in forma de S, iar la recuperari cu viteze mai mari emite niste semnale acustice si vibratii fine, datorita unei greutati incastrate in zona capului (micro vibe system). Este un sistem de greutate cu arc, care se activeaza atunci cand va folositi de smucituri in timpul recuperarii, prin lovirea bilei de peretele interior. Mai trebuie sa stiti ca acest vobler este de tip slow-sinking adica, se scufunda incet, dar il puteti face sa se scufunde ceva mai repede prin atasarea unei greutate in plus (lipita pe corp sau in zona botului). Este armat cu doua ancore numarul 5, ambele atasate de inele despicate numarul 3, iar greutatea nalucii este de 22 grame. 

 

 

Producatorul recomanda ca dupa utilizare sa lasati naluca sa se usuce si apoi sa o depozitati in cutie si, de asemenea, sa nu o lasati in bataia soarelui sau langa surse de caldura, dar nici sa nu o depozitati langa o alta naluca. E indicat sa fie depozitata separat, pentru a fi sigur sa nu se deformeze sau sa se decoloreze. 

Tragand o linie, Deps Slide Swimmer este un vobler ce acopera o cantitate mare de apa, poate fi pescuit atat in ape linistite, cat si in cele cu curenti, este usor de pescuit si poate fi recuperat cu diverse viteze in functie de specia vizata. Sistemul din zona articulata este solid, iar bilele interioare asigura un plus la stabilitate si castabilitate. Din punct de vedere colorostic, totul este la superlativ, atat prin gama de culori oferita, cat si prin modul in care sunt dispuse pe intreg corpul. Aveti o gama larga de culori, valabile pentru diverse situatii, iar produsul este unul Made in Japan.

Pentru achizitia Deps Slide Swimmer 115 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI