Deps Silent Killer – doar pentru trofee

Deps Silent Killer – doar pentru trofee

 

Multi pescari stiu deja regula clasica - daca vrei sa prinzi un peste mare atunci e obligatoriu sa folosesti o naluca mare. Iar una dintre nalucile mari care isi fac treaba foarte bine se numeste Silent Killer si este produsa de catre compania japoneza Deps.

Silent Killer, varianta 175, este un produs nou creat de Deps, un swimbait articulat conceput atat pentru pescuitul in ape dulci, cat si in cel marin. Corpul este fabricat dintr-un plastic ABS de cea mai buna calitate si este invelit cu un plastic soft, care ajuta naluca sa "alunece" mai bine in apa. Mai mult, acest invelis cauciucat are rolul de a atenua zgomotul produs de cele doua segmente in timpul evolutiei, dar are si un rol estetic, ce evidentiaza detalii realiste. 

 

Mai trebuie sa stiti ca un alt atuu pentru Silent Killer este sistemul de lest, care este atasat in partea din fata cu ajutorul unui arc intern, care emite un sunet slab la viteze de recuperare mari, iar la stopari creeaza vibratii subtile. Este tipul de naluca ce poate fi pescuita atat cu viteze mari, cat si cu viteze lente de recuperare, dar poate fi si recuperat cu zvacniri periodice. Ca sa nu mai spunem ca in timpul recuperarii, Silent Killer ofera miscari in forma de S cu adevarat spectaculoase. 

In rest, finisajele sunt tipice pentru produsele japoneze, cu ochi 3D expresivi, cu detalii de finete, iar naluca este armata cu doua ancore numarul 1. Are lungimea de 175 mm, cantareste 70 de grame si este de tip floating. Notati ca acest model vine si in variantele de 115 si 145 mm, toate fiind Made in Japan.

Din punct de vedere coloristic, Deps a luat in calcul destul de multe culori asa ca aveti posibilitatea sa folositi aceasta naluca in diverse tipuri de ape (rauri sau lacuri) si in diverse situatii.


Pentru achizitia Deps Silent Killer va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI