Deps MS Vibration TG – un tungsten pentru o acustica unica

Deps MS Vibration TG – un tungsten pentru o acustica unica

 

Daca pescuiti cu voblere la salau atunci trebuie sa incercati si modelul produs de catre compania japoneza Deps si anume, MS Vibration, varianta TG. Este un vobler, care, pescuit cu maiestrie, va poate aduce multe satisfactii.

MS Vibration este un crankbait lipless (fara barbeta) ce are o forma usor de recunoscut, deja clasica si este construit, normal, din cel mai bun plastic de tip ABS. Constructia nalucii este solida, este aplatizat pe spinare si are centrul de greutate plasat in partea de jos.

Este bine de stiut ca acest model vine in doua versiuni - MS Vibration Rattle si MS Vibration Tungsten. Varianta Rattle (RT) contine in interiorul corpului, in camera din spate, 4 bile din alama si 4 din otel inoxidabil, iar in camera din fata 4 bile din sticla BB, iar varianta Tungsten (TG) are in interior o singura bila, una din tungsten, de inalta densitate, care creaza o acustica unica, dar care ajuta si la cresterea distantei de lansare.

Fiind o naluca de tip sinking o puteti pescui la toate adancimile posibile, puteti explora suprafete mari de apa, iar vibratiile pe care le produce in timpul recuperarii vor atrage cu siguranta rapitorii. Pe de alta parte, este tipul de vobler care are evolutii bune atat la recuperari cu viteza mare, cat si lente, timp in care are batai rapide pe laterale.

MS Vibration TG (Tungsten) are lungimea de 71 mm, cantareste 21 grame si are doua ancore (acoperite cu teflon), cea din fata numarul 4, iar cea din spate numarul 5, ambele puse pe inele despicate numarul 3. Vizual, naluca arata bine, beneficiaza de ochi si operculi 3D, striatii pe suprafata corpului, iar gama de culori este compusa din 15 variante pentru toate tipurile de apa.

Pentru achizitia Deps MS Vibration va recomandam sa incercati AICI