DEPS Bumble Shad – un nou concept de shad

DEPS Bumble Shad – un nou concept de shad

 

Shad-ul este o naluca deja clasica in randul pescarilor de rapitori, dar modelul Bumble Shad, produs de catre compania japoneza Deps, ofera ceva in plus.

Bumble Shad este o naluca soft bazata pe forma unui peste si care reproduce in mod realist miscarea acestora. Este realizat dintr-un plastic relativ moale, turnat intr-o structura in doua straturi, burta avand in structura sa un continut de 30% continut de sare, iar in partea din spate plasticul este ceva mai dur si nu contine sare. Astfel, naluca beneficiaza de un centru de greutate jos.

Are o forma alungita, cu o usoara aplatizare in partea de mijloc pe ambele fete insa, atuul naluci o constituie coada, care, in timpul recuperarii, are batai rapide pe laterale si miscari un pic mai atlfel decat a celorlalte naluci de gen. Mai mult, naluca este dotata si cu o inotatoare anala, care ajuta la mentinerea directiei si a stabilizarii.

Bumble Shad este tipul de swimbait versatil, pe care il puteti folosi cu diverse tehnici de pescuit, destinat insa mai mult pescuitului cu carlige offset. Dispune de o canelura adanca in partea din spate, care va ajuta sa fixati perfect carligul offset, dar puteti pescui naluca atat cu jig, cat si cu montura Texas. Cei de la Deps au realizat Bumble Shad in doua dimensiuni - 10 cm (cantareste 16,5 grame si contine 6 bucati in plic) si 15 cm (cantareste 25 de grame si contine 5 bucati in plic). Acest swimbait poate fi pescuit atat in ape dulci, cat si sarate si este un produs 100% Made in Japan.

Pentru achizitia Deps Bumble Shad va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps AICI