Deps Basirisky – o broasca cu “picioarele” in fata

Deps Basirisky – o broasca cu “picioarele” in fata

 

Una dintre cele mai simpatice broaste existente pe piata este, fara indoiala, cea numita Basirisky, un model creat de catre firma japoneza Deps. Mai mult, este o broasca ce are o constructie aparte si care arata un pic diferit fata de ce vedeti in mod obisnuit.

Basirisky este o broasca soft, realizata dintr-un plastic flexibil, dar destul de carnos in textura corpului. Are are doua picioare stilizate, orientate catre partea din fata, ce au rol de de a crea turbulente in timpul recuperarii, dar si sa ofere stabilitate. Corpul este gol, iar in interior a fost plasat carligul, care iese in partea din spate asezat perfect pe naluca. Astfel, in zonele cu vegetatie deasa veti avea sanse mici sa "prindeti" ceva ierburi.

Retineti ca naluca este armata doar cu un singur carlig, marca Owner, care este bine pozitionat astfel, nu se va desprinde niciodata de corp. Greutatea nalucii este pozitionata pe carlig in afara, dar lipita de corp pentru a nu a avea jocuri. Basirisky este tipul de naluca pe care o puteti folosi atat in ape cu vegetatie deasa, cat si in zonele curate, in ambele situatii avand aceleasi evolutii excelente. Notati ca in partea din spate, broasca are o gaura pentru ventilatie, permitand aerului sa iasa usor, iar la cateva apasari pe zona corpului apa iese imediat.

Din punct de vedere vizual, Basirisky arata destul de realist, are ochi 3D, iar trei sferturi din corp este brazdat de striatii intercalate. Broasca este oferita intr-o gama de culori sau combinatii de culori impresionanta, asa ca puteti folosi naluca pe ape diferite, insa atractia ei este la punct maxim pe perioada verii. Este usor de pescuit, fie liniar, fie cu ceva smucituri fine din varful lansetei.

Basirisky vine in doua dimensiuni, 60 si 70, varianta 60 avand lungimea de 63 mm si greutatea de 14 grame, iar varianta 70 are lungimea de 73 mm si greutatea de 21 grame.

Pentru achizitia Deps Basirisky va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI