Deps Balisong Minnow 130 F – un jerkbait pentru ape reci

Deps Balisong Minnow 130 F – un jerkbait pentru ape reci

 

Balisong Minnow este un model realizat de catre compania japoneza Deps si este descris ca un jerkbait. Insa, atunci cand il pescuiti si folositi diverse tehnici veti realiza ca lucrurile stau un pic altfel.

Varianta de 130 mm F este luata in calcul de multi pescari, mai ales de cei care sunt atrasi de pescuitul stiucii pe ape reci. De altfel, Ballisong Minnow este realizat pentru a fi pescuit in perioada rece, intre toamna si primavara. Corpul nalucii este realizat din plastic ABS, are o forma alungita si beneficiaza de un sistem patentat Deps si numit Variable Balancer. Acest sistem face ca naluca sa se miste sus-jos, stanga-dreapta, insa cu miscari neregulate, avand centrul de greutate variabil. In momentul stoparii, bila interioara se muta in partea din spate a camerei si ofera un sunet cu frecventa joasa, pe care multi rapitori il considera o atractie. 

 

Aceasta naluca poate fi pescuita cu diferite tehnici si de fiecare data ea se comporta impecabil. Un alt aspect de luat in calcul este si pozitionarea celor trei ancore, care in timpul aruncarii sau a recuperarii nu se vor incurca niciodata. Ancorele sunt marca Owner, marimea numarul 4, puse pe inele despicate numarul 3. Naluca este de tip floating, are lungimea de 13 cm si cantareste 21,2 grame. 

Despre Balisong Minnow 130 F mai trebuie sa stiti ca este tipul de naluca reprezentativa pentru produsele japoneze, acolo unde calitatea este de baza, unde tehnologia de ultima ora se imbina perfect cu partea vizuala. Toate componentele nalucii sunt de calitate, iar paleta de culori este suficient de mare incat sa acopere toate preferintele. Balisong Minnow poate fi pescuita atat in ape dulci, cat si sarate si se adreseaza unei categorii mari de rapitori. 

Pentru achizitia Deps Balisong Minnow 130 F va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI