DEPS Balisong Minnow 100 – dansuri si sunete japoneze

DEPS Balisong Minnow 100 – dansuri si sunete japoneze

 

Un alt model reusit conceput de catre firma japoneza Deps este clar Balisong. Este un vobler destinat in principal pescuitului in ape reci, iar pana in acest moment a fost realizat in doua dimensiuni - 100 si 130 mm. Daca aceasta naluca a fost conceputa pentru a prinde bass, in apele noastre este excelenta pentru stiuca si biban.

 

Balisong, varianta de 100 mm este de tip suspending, iar corpul nalucii este realizat din plastic ABS, calitate japoneza, are o forma alungita si beneficiaza de un sistem patentat Deps numit Variable Balancer. Acest sistem face ca naluca sa se miste sus-jos, stanga-dreapta, insa cu miscari neregulate, avand centrul de greutate variabil. In momentul stoparii, bila interioara din otel se muta in partea din spate a camerei si ofera un sunet cu frecventa joasa, pe care multi rapitori il considera de atractie.

Acest model este destul de versatil si retineti ca in timpul recuperarii cu viteza rapida, evolueaza la o adancime mai mare si se activeaza mai rapid decat modelul floating. Aceasta naluca poate fi pescuita cu diferite tehnici si de fiecare data ea se comporta ca un produs japonez premium. Normal, toate componentele nalucii sunt de calitate, iar paleta de culori este suficient de mare incat sa acopere toate preferintele, chiar suficient de mare asa incat puteti gasi absolut ce doriti pentru toate tipurile de ape.

Deps Balisong 100 are lungimea de 10 cm, cantareste 17,7 grame si este armat cu doua ancore Owner, model ST36BC numarul 5, puse pe inele despicate numarul 3. Acest model coboara pana la 1,8 metri si este de utilizat doar in apele dulci.

Pentru achizitia Deps Balisong Minnow 100 SP va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Deps. AICI