Delalande Zand Fat – un shad versatil de ultima generatie

Delalande Zand Fat – un shad versatil de ultima generatie

 

In zona nalucilor soft, si mai exact in categoria shad, compania franceza Delalande va propune pentru 2023 un nou model - Zand Fat. Este tipul de naluca versatila, una care poate fi pescuita in orice anotimp, poate fi armata in mai toate versiunile si se adreseaza unei varietati mari de rapitori.

Cei de la Delalande au realizat aceasta naluca dint-un plastic destul de flexibil, dar si rezistent in acelasi timp, are un corp dens si o coada supradimensionata de tip paleta. Poate fi pescuita cu orice viteza de recuperare, chiar si la cea mai mica viteza, pentru ca indiferent ce varianta adoptata, Zand Fat se misca natural.

Zand Fat are ochi 3D, beneficiaza de striatii pe intreaga suprafata a corpului, ce ofera in timpul recuperarii destule vibratii, iar din punct de vedere coloristic, naluca beneficiaza de o paleta larga de culori folositoare atat in ape limpezi, cat si tulburi. Acest shad este realizat in mai multe dimensiuni - 10 cm lungime (cantareste 8 grame), 12 cm (12 grame) si 14 cm (14 grame). Naluca are ca destinatie o varietate mare de rapitori printre care salau, stiuca, somn si biban.

Pentru achizitia Delalande Zand Fat va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Delalande AICI