Decoy KG Magnum Hook Worm – doar pentru capturile mari

Decoy KG Magnum Hook Worm – doar pentru capturile mari

 

Se spune ca acest carlig produs de catre japonezii de la Decoy si numit KG Magnum Worm este cel mai mare din categoria offset la nivel mondial. Ca orice carlig japonez si KG Magnum Worm este extrem de ascutit si este construit in asa fel incat, dupa intepare, pestele sa nu aiba nicio sansa de scapare.

 

 

Deschizatura este mare și poate fi folosit doar cu plastice pe masura, totul dedicat in general capturilor de mari dimensiuni. Iar avantajul acestui carlig este ca are curbura mare, deoarece cu cat curbura este mai mare cu atat rateurile sunt mai mici. Este stiut deja ca acest tip de carlig este perfect pentru pescuitul in agataturi si ca ofera un unghi de intepare mai bun decat oricare alt carlig de gen. 


Chiar daca sunt cazuri in care carligele cu deschidere mare au tendinta de a rasuci naluca, Decoy a rezolvat aceasta problema prin KG Magnum Worm, conceput a fi cat se poate de stabil.
Carligul este fabricat din otel calit, este foarte rezistent, nu este lestat si oferit in trei dimensiuni - 6/0, 8/0 si 10/0. Modelul 6/0 este oferit cu patru bucati in plic, 8/0 cu trei carlige in plic, iar 10/0 vine in plic cu doua bucati. Si ca sa fiti siguri de calitatea carligelor atunci notati ca ele sunt Made in Japan. 

 

 

Pentru achizitia KG Magnum Hook Worm va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Decoy AICI