Daiwa Steez Chiquita Frog – o broasca cu aere de popper

Daiwa Steez Chiquita Frog – o broasca cu aere de popper

 

Sub emblema Steez au aparut de-a lungul anilor numai produse de top, precum mulinete si lansete, dar exista si o naluca care o sa va fie de folos atunci cand veti merge la pescuit de stiuca. Este vorba despre o broasca numita Chiquita, una care este perfecta pentru pescuitul pe perioada verii.

Daiwa Steez Chiquita Frog este o naluca topwater, realizata dintr-un plastic moale, cu o textura fina fiind insa si destul de rezistenta. De obicei, astfel de naluci au capul unei broaste, dar acest model are forma unui popper. Pentru a a avea efect in timpul unei partide de pescuit, este recomandat sa o pescuiti cu recuperari jerkuite si stoparilor bruste. Astfel, se comporta precum un popper, produce zgomot, dar disloca si o cantitate de apa ce are un alt rol de atractie pentru orice fel de rapitori.

Chiquita Frog are si un alt atuu in ce priveste ancora dubla de care beneficiaza. Ancora dubla beneficiaza de tehnologia Saq-Sas, un proces unic de fabricare a carligelor, bazat pe fluor metalic, cu un proces de placare si ascutire chimica, care ofera o rezistenta a carligului cu 40% mai mult fata de cele traditionale finisate cu vopsea.

Lungimea corpului este de 3,8 cm, iar skirtul aplicat in partea din spate are lungimea de 7 cm. Naluca cantareste 6,2 grame, are ochi 3D, iar finisajul este impecabil, inclusiv gama de culori. Chiquita Frog este naluca ideala pentru pescuitul stiucii in vegetatie, mai ales pe perioada verii.

Pentru achizitia Daiwa Steez Chiquita Frog va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Daiwa AICI