Daiwa Gekkabijin Yogiri Z 42S – un minnow tipic japonez

Daiwa Gekkabijin Yogiri Z 42S – un minnow tipic japonez

 

Cei pasionati de pescuitul cu naluci ultra light vor fi incantati sa foloseasca si modelul Gekkabijin Yogiri Z, produs de catre celebra companie japoneza Daiwa.

Gekkabijin Yogiri Z este un minnow care imita un puiet de peste, este construit corect si arata destul de natural. Este construit din plastic ABS, are un format aerodinamic, iar corpul este aplatizat, excelent pentru a putea fi folosit si in rauri. Cei de la Daiwa au apelat la un centru de greutate in partea de jos, in interiorul nalucii gasindu-se un sistem numit GMS (gravity movement system), care ajuta naluca sa fie aruncata cu precizie si in conditii de vant.

Fiind o naluca japoneza normal ca beneficiaza de toate elementele care sa-i ofere calitate din toate punctele de vedere. Striatiile fine de pe corp imita solzii, are ochi 3D, o barbeta scurta si solida si este armat cu doua ancore numarul 14. Ancorele sunt Daiwa, realizate cu tehnologia SaqSas, o tehnologie de tratare a suprafetelor ce face ca ancora sa aiba o putere de penetrare foarte ridicata. Aceasta tehnologie a fost posibila dupa aplicarea unui strat special de fluor pe suprafata dura, care a facut ca penetrarea sa creasca cu pana la 40%.

Varianta Gekkabijin Yogiri Z 42S, este un vobler scufundator, are lungimea de 42mm, cantareste 3.7 grame si, in timpul recuperarii, ofera batai rapide pe laterale si produce zgomote de atractie pentru rapitori. Puteti pescui aceasta naluca atat cu o recuperare liniara, cat si cu jocuri din varful lansetei, varianta jercuita sau cu metoda stop and go. Gama de culori este ok, asa ca puteti incerca acest model la pescuitul pastravului, cleanului si bibanului.

Pentru achizitia Daiwa Gekkabijin Yogiri Z 42S va recomandam sa incercati AICI