D-3 Fukusemi Shallow mini – o insecta de clasa

D-3 Fukusemi Shallow mini – o insecta de clasa

 

Relativ nouă, compania japoneza Fukushi Lures si-a schimbat in 2009 numele in D-3 Custom Lure's si a devenit usor, usor, un nume important in randul producatorilor de naluci si nu numai.

Produsele D-3 Custom Lure's ofera cateva idei deosebite in ce priveste constructia si designul, unele sunt cu adevarat inovatoare, iar cateva modele sunt excelente pentru pescuitul cu echipament UL la pastrav si clean. Si un astfel de model este Fukusemi Shallow mini realizat doar cu lungimea de 3 cm si cu greutatea de 2,9 grame. 

 

 

Shallow mini este un vobler avand forma unei insecte, aduce cumva cu o cicada, are corpul compact si brazdat de multe elemente stilizate (pe toata suprafata corpului), care, vazute din anumite unghiuri, ofera un plus la partea optica, ce ar putea fi si un avantaj in momentul aterizarii pe apa, dar si in timpul recuperarii. Bilele interioare ajuta naluca sa aiba un balans perfect, dar au si rolul de a crea un zgomot sub pelicula apei, zgomot care de obicei este atractiv pentru rapitori. 

 

 

 

Este tipul de vobler care are castabilitate si, fiind bine echilibrat, ofera miscari agresive, cu batai scurte pe laterale si ofera o siguranta atunci cand naluca trece peste crengi sau anumite structuri, pe care le evita de cele mai multe ori. Avand doar varianta floating, acest vobler coboara pana la adancimea de 30 cm sub pelicula apei, suficient pentru un vobler construit a fi destinat pescuitul de suprafata. 

 

 

Din punct de vedere vizual, D-3 Fukusemi Shallow mini arata impecabil, avand doua tipuri de parti coloristice, una pe spate, cealalta pe burta. Combinatiile de culori sunt superbe, intregul produs fiind o adevarata opera de arta. Mai trebuie sa stiti cu unele variante au pe burta niste striatii colorate, care in lumina soarelui, dar in ape curate, ofera flash-uri subacvatice de mare efect. Este armat cu doua ancore japoneze asa ca aveti un plus de siguranta in ce priveste agatarea capturilor. Per total, D-3 Fukusemi Shallow mini este una dintre nalucile pe care merita sa le testati atat pe rauri (fara curent puternic), cat si pe lacuri si cam toti rapitorii ce ataca la suprafata vor fi tentati sa le incerce. Compania D-3 ofera aceasta naluca si in varianta de 3,9 cm cu greutatea de 6 grame, totul sub numele Fukusemi Shallow. 

 

 

Pentru achizitia D-3 Fukusemi Shallow mini va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele D-3 Custom Lure's AICI