D-3 Custom Lure's Balkid 40S – o japoneza supla pentru pastravi

D-3 Custom Lure's Balkid 40S – o japoneza supla pentru pastravi

 

Suntem in plin sezon de pescuit la pastrav si multi pescari inca mai cauta sa-si reimprospateze trusa cu naluci. Si unul dintre acele modele pe care ar fi bine sa-l aveti si sa-l pescuiti este Balkid, varianta de 40 mm, produs conceput si realizat de catre compania japoneza D-3 Custom Lure's.

De mai bine de 10 ani, D-3 Custom Lure's este un jucator important pe piata nalucilor, mai ales voblere, linguri oscilante si linguri rotative. Inca de la inceput a propus modele inovatoare, cu forme neobisnuite inclusiv o diversitate mare de combinatii de culori. Majoritatea se adreseaza pescarilor de pastrav fie ca vorbim de cei care dau pe rauri de munte, lacuri sau in pastravarii. 

 

 

D-3 Custom Lure's Balkid 40S, este dedicat pescarilor pasionati de pescuitul pe rauri si are toate caracteristicile unui model de top. Este fabricat din plastic ABS, ultima tehnologie, are un corp aplatizat, pentru a taia perfect apa, dar si pentru a avea o evolutie corecta in curentii puternici. Corpul este usor alungit spre coada, produce vibratii fine si se bazeaza pe o barbeta solida. Din punct de vedere grafic, Balkid este un minnow superb, ce beneficiaza de striatii fine, operculi, ochi 3D, totul realizat manual in cele mai fine detalii. 

 

Balkid 40S are lungimea de 4 cm, cantareste 4 grame si este dotat cu doua ancore Owner modelul ST36BS. De asemenea, pe langa varianta de 4 cm, D-3 Custom Lure's a realizat acest model si in alte doua lungimi - 5 si 8 cm. Varianta de 5 cm cantareste 5 grame si este echipata cu carlige simple, iar varianta de 8 cm cantareste 16 grame si este echipata tot cu carlige simple, toate modelele fiind de tip sinking.

Paleta de culori este destul de larga, culori care contin si insertii de folii reflorizante, astfel ca, in timpul recuperarii, naluca produce pe flancuri flash-uri de efect. 

 


Pentru achizitia D-3 Balkid 40S va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele D-3 Custom Lure's AICI