BOOYAH One Knocker – un crankbait aproape magic

BOOYAH One Knocker – un crankbait aproape magic

 

One Knocker este numele unui nou model realizat de catre compania americana Booyah Bait Co., despre care mai toti au numai cuvinte de lauda. Adevarat, cam toate firmele isi lauda produsele, dar in ce priveste One Knocker laudele vin mai mult dinspre pescari si este considerat unul dintre cele mai reusite crank bait-uri de pe piata. 

Este un crank bait, normal, de tip sinking, realizat dintr-un plastic dur, nu are barbeta, dar are o forma aero dinamica, cu botul in unghi de 45º, iar corpul este un pic bombat si coada alungita. Tot corpul este plin de striatii fine, iar pe capul se gasesc operculi stilizati. Atractia principala a acestei naluci o constituie bila interioara de tungsten, care este supradimensionata si produce un zgomot puternic, dar cu totul aparte, total diferite de ce ofera alte naluci de gen. Aceasta bila este plasata intr-o camera cu rezonanta, care amplifica zgomotul ce in final este clar o atractie pentru rapitori. Geometria nalucii o ajuta sa fie aruncata departe indiferent de conditiile de vant, iar in timpul recuperarii are stabilitate si poate fi pescuita usor.  


One Knocker este echipata cu componente de buna calitate, inele solide, doua ancore extrem de ascutite, ochi 3D si este realizat intr-o gama larga de culori, care de care mai interesante. Este considerata o naluca eficienta in perioada in care rapitorii sunt apatici sau exista o presiune asupra lor. Pentru a putea fi utilizata in diferite situatii, naluca a fost realizata in trei dimensiuni diferite. 


Dimensiunea de 5,72 cm cantareste 11, 24 grame si beneficiaza de doua ancore numarul 6. Dimensiunea de 6,35 cm cantareste 17,3 grame si beneficiaza de o ancora numarul 4 pe burta si numarul 6 in coada, iar dimensiunea de 7,62 cm, cantareste 23,4 grame si are doua ancore, numarul 2 pe burta si 4 pe coada. Toate aceste dimensiuni sunt oferite in nu mai putin de 18 culori sau combinatii de culori, valabile indiferent de vizibilitatea apei si de anotimp. 

Pentru achizitia Booyah One Knocker va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Booyah Bait Co. AICI