Bobby Garland Itty Bit Swim’R – un micro shad ”stralucitor”

Bobby Garland Itty Bit Swim’R – un micro shad ”stralucitor”

 

Compania americana Bobby Garland Crappie Baits este deja un nume nu numai pe piata americana, produsele sale fiind apreciate in special de catre pescarii ce folosesc, de regula, echipament Ultra Light. Asa cum reiese si din numele companiei, cam totul este destinat pescarilor de crappie, o ruda a ceea ce la noi este regina baltii. Si cum cererea de naluci pentru aceasta specie este destul de mare, periodic, apar alte modele precum Itty Bit Swim'R, care este fratele mai mic si mai compact pentru deja cunoscutul Baby Shad Swim'R.


Itty Bit Swim'R este printre cele mai mici naluci soft existente pe piata in acest moment, dar si una dintre cele mai cerute de catre pescarii americani. Cu o lungime de 3,1 cm, din care o jumatate este coada, naluca este un adevarat lider in categoria micro shad. A fost conceputa special pentru pescarii americani impatimiti de crappie, iar in apele noastre o puteti folosi pentru pescuitul reginei baltii, daca se mai gaseste pe undeva, dar merge la fel de bine si la biban si chiar la rosioara. 


Itty Bit Swim'R este fabricat dintr-un plastic moale, extrem de flexibil, coada avand ca terminatie o paleta minuscula. Coada este legata de corp cu o mica articulatie, iar pe burta se gaseste o fanta in care producatorul recomanda sa introduceti o mica cantitate de atractant lichid pentru o atractie si mai puternica. Are miscarile unui shad clasic si o activare imediata, totul in varianta micro.
Producatorul recomanda sa folositi micro jiguri intre 0,4 si 0,9 grame, fire subtiri si sa folositi, normal, echipament UL.

 

Mai trebuie sa stiti ca acest model are si cateva variante Mo'Glo, adica, contine un pigment ce ofera o stralucire fosforescenta si care ajuta sa fie vizibila in zonele mai adanci. Poate fi pescuit pe tot parcursul anului, iar gama de culori oferita de producator este generoasa, iar cantitatea existenta in plic este la fel de generoasa, 25 de bucati.

 

Pentru achizitia Bobby Garland Crappie Baits Itty Bit Swim'R va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Bobby Garland Crappie Baits AICI