Blackbay Blackbug – un hibrid cu par si pene

Blackbay Blackbug – un hibrid cu par si pene

 

Blackbug este o alta naluca pregatita pentru luptele cu rapitorii, o naluca conceputa de catre compania irlandeza Blackbay, specializata in special pe pescuitul stiucilor de mari dimensiuni.

Blackbug este o naluca hibrid, avand capul realizat din materiale naturale, totul fiind confectionat manual. Arata precum un cap de streamer si arata impecabil, are ochi 3D, iar corpul este realizat din silicon, in forma de grub si poate fi schimbat in functie de necesitatiile voastre.

Aceasta naluca este destinata pescuitul stiucilor atat in ape mici, cat si adanci, dar si in zonele cu vegetatie deasa. Blackbug este o naluca de tip slow sinking, pentru a lucra cu eficienta in ape mici, iar daca doriti sa o pescuiti in ape ceva mai adanci, puteti utiliza lesturi de plumb, pentru a duce naluca la ce adancimi doriti.

Producatorul atentioneaza ca Blackbug se imbiba repede cu apa si, in aceasta situatie, isi mareste greutatea cam cu 30% asa ca, trebuie sa folositi echipament ceva mai greu in comparatie cu datele tehnicii ale nalucii. Notati ca Blackbug are lungimea de 28 cm, cantareste 85 grame si este echipata cu doua ancore BKK, model Spear-21 avand marimea 2/0. Ancorele sunt puse pe inele despicate ovale, realizate tot de catre firma BKK, Split Ring 55 si Split Ring 51, pentru a asigura rezistenta si o aliniere perfecta a monturii.

Blackbug este oferit intr-o game de 8 culori, combinatii extrem de vizibile si atragatoare pe toate tipurile de ape. Tragand o linie, Blackbug este o naluca pe care merita sa o incercati nu numai la stiuca, una care arata, dar care se si prezinta subacvatic de nota 10.

Pentru achizitia Blackbay Blackbug va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Blackbay AICI