Berkley Zilla Glider – un vobler american pentru stiuca europeana

Berkley Zilla Glider – un vobler american pentru stiuca europeana

 

De multi ani, printre cele mai populare naluci la pescuitul stiucii, se numara si voblerul de tip glider, pe care unii il stiu si drept slider. Este tipul de vobler usor de pescuit, care in cele mai multe momente ofera cele mai mari satisfactii. Cam toate firmele importante, mai ales cele europene, au in portofoliu o astfel de naluca, dar a venit momentul si ca americanii de la Berkley sa ofere un model reusit - Zilla Glider, destinat in principal pietei europene. 

 

Forma acestui model este clasica, insa un pic mai alungita, constructia sa fiind dintr-un plastic solid, dar foarte usor, ce are in interior un sistem de lestare, Weight Ramp, ce ofera un balans nalucii, dar si posibilitatea ca ea sa fie aruncata cat mai departe. Mai mult, in timpul recuperarii, daca cresteti un pic viteza sau daca il jerkuiti, produce un zgomot puternic, care, in multe momente, ofera o atractie in plus.

Zilla Glider, este tipul de vobler pe care orice pescar il poate pescui fara nicio problema. La o recuperare liniara, naluca are batai pe laterale, iar la o recuperare cu smucituri din varful lansetei, cu stopari periodice, miscarile nalucii sunt si mai atractive. 

 

Naluca arata foarte bine, cu ochi 3D, cu aripioare, operculi, iar combinatiile de culori sunt cele care conteaza la partidele de pescuit la stiuca. Beneficiaza de doua ancore Fusion 19, numarul 1, ce ofera o calitate in plus fata de precedenta gama de ancore realizate de Berkley. Noile ancore sunt mult mai solide, foarte ascutite si cu un finisaj de nickel negru, iar componentele nalucii nu contin plumb.
Zilla Glider este realizat in doua dimensiuni - 10 cm (18 grame) si 16 cm (65 g), ambele variante fiind slow sinking si cu o evolutie intre 0,5 si 2 metri.

 

Pentru achizitia Berkley Zilla Glider va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI