Berkley Sick Vamper 14 cm – suplu cu V in coada

Berkley Sick Vamper 14 cm – suplu cu V in coada

 

De la an la an plasticele americanilor de la Berkley sunt din ce in ce mai atragatoare, mai bine concepute, iar printre ele se numara si gama Sick, ce conține 6 variante de softbaits, pentru diverse specii de rapitori, avand in Sick Vamper un model de luat in seama.

Sick Vamper este un shad ce intra in categoria V-tail, adica, coada in forma de V. Are o forma supla, usor aplatizata si o coada foarte fina, care se activeaza imediat si care produce si vibratii tentante. Spatele este plat si beneficiaza de o fanta special creata pentru o montare mai usoara a jigului sau a carligului offset. O naluca cu o astfel de coada are efect maxim cand o pescuiti cu jig sau cu montura drops hot, dar si cand o recuperati cu miscari agresive din varful lansetei.

Materialul folosit de americani este moale, destul de flexibil, naluca are atasati ochi 3D si, ca mai toate plasticele Berkley, este impregnata cu formula proprie, Power Bait, ce ofera un miros si o aroma irezistibila, care, asa cum multi dintre voi stiu deja, face ca rapitorii sa o tina in gura de pana la 18 ori mai mult decat o naluca normala, oferindu-va mult mai multe sanse de a intepa pestele. Gama de culori este ok, cozile celor 12 variante sunt colorate diferit, iar varianta de 14 cm cantareste in jur de 12 grame. Mai trebuie sa stiti ca acest model este realizat in trei lungimi diferite - 9, 14 si 22 cm, toate fiind ideale pentru salau, stiuca, dar si somn.

Pentru achizitia Berkley Sick Vamper va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI