Berkley Sick Braid X8 – un fir nou de calitate

Berkley Sick Braid X8 – un fir nou de calitate

 

Noua gama de fire realizate de catre americanii de la Berkley se numeste Sick si vine in toate variantele - mono, textil si fluorocarbon. Sick este o gama pentru toate buzunarele, una corecta ca raport calitate/pret.

Ca mai toti producatorii, si Berkley isi lauda produsele. Dar cum este un producator serios cu vechi state in domeniu ar trebui sa credem tot ce scrie pe ambalaj. Si dupa primele teste pare ca totul sa fie in regula. Varianta textila numita Sick Braid X8 este, asa cum reiese din denumire, cu impletitura in opt fire, de tip PE, cu rezistenta mare la nod si elongatie zero. 

 

 

 

Pe de alta parte, Berkley a a acoperit firul cu un strat Nano Microcrystaline, astfel, el a devenit extrem de rezistent la abraziune. Berkley ofera un fir suplu, compact si rezistent, care este printre putinele Made in USA ce pot face concurenta firelor japoneze. Se lanseaza usor si este chiar de luat in seama. Vine in patru lungimi, 10 dimensiuni diferite si este de gasit in cateva culori diferite astfel, il puteti folosi la diferite specii de rapitori.


Pentru achizitia Berkley Sick Braid X8 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI