Berkley Rattling Powerblade – o cicada cu bile

Berkley Rattling Powerblade – o cicada cu bile

 

Pentru multi, o cicada este doar o bucata de tabla si cam atat. Una care face acelasi lucru indiferent de cine o produce. Sunt insa si cateva modele care ies in evidenta, iar daca cele produse de firmele japoneze sunt in top, americanii au si ei una care merita avuta in atentie. Este o creatie a celor de la Berkley si se numeste Rattling Powerblade.

Ei bine, Rattling Powerblade este o naluca metalica, ce iese in evidenta prin forma capului, unul aplatizat, astfel, in momentul stoparilor, naluca va sta in pozitie verticala pe fundul apei si va da senzatia ca este un peste care se hraneste. Este construita dintr-un aliaj metalic de calitate, iar un alt punct de atractie este reprezentat de doua mici camere plasate in lateral, in partea de jos a nalucii, ce contin bile care in timpul recuperarii ofera un sunet de atractie. 

Pe langa calitatile tehnice oferite de Rattling Powerblade, cicada sta bine si la capitolul vizual. Are ochi 3D, striatii fine ce imita solzii, iar combinatiile de culori sunt excelente (inclusiv calitatea vopselurilor folosite, care rezista timp indelungat la dintii rapitorilor). Mai trebuie sa stiti ca cicada are doua ochiuri de prindere, unul pentru cei care prefera sa o pescuiasa cu viteza lenta si un altul, pentru cei care prefera recuperarile rapide. 

Rattling Powerblade a fost conceputa de americani pentru pescuitul bibanului, dar ea poate avea ca target atat stiuca, cat si salaul. Se gaseste in trei dimensiuni - 4.5 cm (cantareste 10 grame), 5.5 cm (cantareste 17 grame) si 6.5 cm (cantareste 26 grame), toate avand cate opt variante de culori. Si ca totul sa fie ok, Berkley a construit aceasta cicada pentru a putea fi pescuita cu diverse tipuri de recuperari - cu tehnica jigging, recuperare liniara, dar si pe verticala. Tragand o linie, Berkley Rattling Powerblade arata foarte bine, contine materiale de calitate si este armata cu doua ancore, care pot fi inlocuite si cu carlige debarbetate. 

 

 

Pentru achizitia Berkley Rattling Powerblade va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI