Berkley Pulse Realistic Hollow Craw – o creatura cu un corp gol

Berkley Pulse Realistic Hollow Craw – o creatura cu un corp gol

 

Creaturile ar trebui sa aiba si ele un loc in trusa cu naluci mai ales ca multe lacuri au zone unde astfel de naluci au eficienta maxima. Si un model pe care merita sa-l incercati este Pulse Realistic Hollow Craw, una dintre ultimele noutati oferite de americanii de la Berkley.

Pulse Realistic Hollow Craw imita un rac, este fabricat dintr-un silicon foarte moale, totul realizat in asa fel incat sa aiba un aspect extrem de realist, dar si un comportament pe masura, un rac pregatit de aparare. Clestii sunt extrem de flotabili, ca de altfel intregul corp, care este gol pe dinauntru, iar pentru un plus de atractivitate, Berkley a realizat aceasta creatura cu doua feluri de combinatii de culori - una pe burta si alta pe spate, dar a si impregnat naluca cu aroma de crevete.

Per total, Pulse Realistic Hollow Craw are tot ce trebuie pentru a fi o naluca de calitate, cu evolutie naturala, una care poate fi pescuita prin multe tehnici precum Texas, Carolina si chiar cu jig, iar adresabilitatea sa este in primul rand salaul. Racul este realizat in varianta de 7 cm, cu 8 bucati/cutie, iar varianta de 10 cm are in cutie 6 bucati. Gama de culori este onorabila, Berkley avand in plan o diversificare de culori intr-un viitor apropiat.

 

Pentru achizitia Berkley Pulse Realistic Hollow Craw va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI