Berkley Pulse Realistic – 3 modele aproape reale

Berkley Pulse Realistic – 3 modele aproape reale

 

Calitatea plasticelor realizate de catre firma americana Berkley este recunoscuta de decenii, mai ales, de catre cei ce pescuiesc la pastrav. Insa, nici celelalte specii de rapitori nu au fost neglijate asa ca, de curand, au fost prezentate trei noi modele sub egida Pulse Realistic.

Este vorba despre Pulse Realistic Roach (rosioara), Pulse Realistic Perch (biban) si Pulse Realistic Goby (guvide de apa dulce), trei modele care au toate ingredientele unor naluci soft premium. Toate sunt realizate din combinatii de plastice de calitate superioara, cu o textura moale, destul de elastica, cu o parte dinspre coada articulata si care au atractie si din punct de vedere vizual. Nu lipsesc ochii 3D, aripioarele, inotatoarea dorsala, insertiile cu glitter etc. O particularitate pentru cele trei modele o reprezinta si forma botului, realizata in asa fel incat sa se plieze pe plumbul jigului, ideal, unul cu format clasic (cap de bila).

Pulse Realistic Roach, este un plastic ce imita o rosioara intr-o varianta extrem de realista. Acest model este realizat in trei dimensiuni - 70, 110 si 150 mm, in patru culori diferite si poate fi pescuit cu diferite monturi inclusiv, cu dropshot la diverse specii precum stiuca, salau sau somn. 

 

 

 

Pulse Realistic Perch, este un biban momeala mai ales pentru stiuca, realizat in patru combinatii de culori diferite si realizat ca si rosioara, in variantele de 70, 110 si 150 mm. Si aceasta naluca are un format realist si, in functie de dimensiunea aleasa, il puteti folosi la pescuitul stiucii si salaului. 

 

 

Pulse Realistic Goby este un alt model de luat in seama, mai ales de cei ce pescuiesc la salau, dar si la bibanii de dimensiuni mai mari. Goby arata impecabil, are toate detaliile unui guvide real si este realizat doar in doua dimensiuni, 7 si 12 cm, varianta de 7 cm fiind buna si pentru montura dropshot. 

 

 

 

Tragand o linie, toate acestei trei modele sunt cu adevarat de luat in calcul atat pentru formele lor realiste, cat si pentru modul in care actioneaza sub apa, datorita formei, texturii si cozii, care are o miscare naturala si o bataie puternica. Mai trebuie sa stiti ca nu contin saruri sau arome si ca vanzarea lor se face la bucata.

 

Pentru achizitia Berkley Pulse Realistic Roach va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Berkley Pulse Realistic Perch va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Berkley Pulse Realistic Goby va recomandam sa incercati AICI 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI