Berkley Powerbait Sneak Shad – o naluca buna si pentru apele noastre

Berkley Powerbait Sneak Shad – o naluca buna si pentru apele noastre

 

Dupa ce formula Powerbait a fost introdusa pe piata, compania americana Berkley a atras si mai mult atentia asupra nalucilor sale fie ca vorbim despre pescuitul in apele dulci sau sarate, fie ca vorbim de apele de ses sau montane.

Cei care pescuiesc la biban, salau si stiuca au ocazia sa incerce si modelul Sneak Shad, ce contine toate ingredientele clasice in formula Powerbait (aroma si miros puternic), care, conform producatorului, face ca pestii sa o tina in gura pana la 18 ori mai mult decat o naluca normala, ceea ce ofera o sansa in plus de a intepa pestele. Dupa mai bine de 25 de ani de cercetari, Powerbait si-a dovedit eficienta astfel ca, tot mai multe naluci Berkley, contin aceasta formula. 

 

Sneak Shad, asa cum reiese din denumire, este o naluca de tip shad, fabricata dintr-un plastic moale, cu spatele plat, cu o forma alungita, ce se termina cu o coada de tip paleta si care beneficiaza de ochi 3D pentru un plus de atractie. O forma clasica in cele din urma, bine proportionata, la care formula Powerbait este punctul forte. Mai trebuie sa stiti ca Sneak Shad este o naluca creata de Berkley special pentru piata europeana, in trei dimensiuni diferite - 5 cm, cantareste aproximativ 2 grame (6 bucati/cutie), 7,5 cm, cantareste 7,6 grame (4 bucati/cutie) si 11 cm, cantareste 12 grame (3 bucati/cutie). 

Berkley Sneak Shad este o naluca versatila, ce poate fi pescuita cu recuperari la diverse viteze si a fost proiectata pentru a evolua foarte bine cu monturile Texas, Carolina, dar si cu montura drop-shot insa, o puteti folosi fara probleme cu un jig simplu. Paleta de culori contine gama clasica, raportul calitate pret fiind ok. 

 

Pentru achizitia Berkley PowerBait Sneak Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Berkley AICI